FILMARTRÄFF: LJUDDESIGN FÖR FILM OCH TEATER

Lyxigt inspirationsseminarium för välbefinnande med David Gülich om tramp och ljud.

David har nyligen spelat en framträdande roll i uppsättningen "Karl Bertil Johnssons julafton" på Malmö Stadsteater, där han agerade percussionist och gjorde ljud live till skådespelarnas rörelser - och det är i detta som seminariet tar sin utgångspunkt.

Under kvällen kommer han experimentera med olika instrument, leksaker och andra vardagliga föremål och visa hur det går att skapa en unik ljudverklighet. Tramp och atmosfär om vartannat kommer spelas in och mixas live på storbild. Kunskapen kan användas i både filmiska och teatrala sammanhang!

David Gülich är kompositör och ljuddesigner som de senaste 13 åren arbetat med musik och ljud till mängder av filmer. Han arbetar med ljud inom många områden; offentliga installationer, radio, tv, reklam, dataspel och web. David har också arbetat med ljuddesign till flertalet uppsättningar på Helsingborgs stadsteater och på Dramaten, samt ljuddesignat ett antal köpcenter världen över. Han arbetar med kaos och slump som främsta verktyg för att uppnå de organiska och dynamiska mixar som blivit hans signum.

Tid: 27 februari - Fika från 18.00 Seminarium 18.30
Plats: FilmCentrum Syd, Monbijoug 17 E, Malmö
Anmälan: anna@filmcentrumsyd.se senast 25/2
Seminariet är gratis