FILMARTRÄFF 16 MARS: ATT PLANERA SITT ARBETE


Att planera sitt arbete är oerhört värdefullt, må det gälla under förproduktionsfasen av ett filmprojekt eller annat arbete i det egna bolaget. Det är där fundamentet för en väl fungerande produktion och verksamhet läggs.

Under den här kvällen får du möjlighet att lära dig knep och metoder för att bättre kunna strukturera ditt arbete, hantera dina dåliga vanor och smartare utnyttja din tid. Föreläsaren Fredrik Emmerfors tar upp allt ifrån hur din hjärna fungerar till hur du kan dra nytta av att "tänka rätt" och använda dig av olika hjälpmedel för att effektivare planera ditt arbete.

Givetvis utgår allt ifrån att vi alla är olika individer med olika förhållningssätt och behov, varför även utrymme för diskussion ges under kvällen.

Kom 18.00 för fika med andra filmarbetare, föreläsningen börjar 18.30


Fredrik Emmerfors
har en bakgrund som läkare och driver sedan 2003 företaget Ljudambassaden, med fokus på radioproduktion och audioguider. Under namnet EKO - Effektivitet, Kreativitet och Organisering
(www.e-k-o.se) ger han föreläsningar, kurser och coaching, och riktar sig till såväl näringsliv och offentlig sektor som till kulturbranschen och den kreativa sektorn.


Datum & Tid:
16 mars 18.00-21.00 (föreläsningen börjar 18.30)
Plats: FilmCentrum Syd, Monbijougatan 17 E, Malmö
Anmälan: anna@filmcentrumsyd.se


VÄLKOMNA!